46664660 na@drweb.no
Vi har byttet navn tilFjordweb Solutions AS

Er du usikker på hvordan du skal ordlegge deg når du skriver innlegg. Her er noen tips for å komme igang:

 

Det er veldig fort gjort å skrive feil i innlegg på bloggen. Nå har jeg allerede gjort en ting feil! Om du ofte bruker setninger som starter med «Det er», bør du skrive de om. Det blir straks mye mer interessant om du skriver «Gjør du disse skrivefeilene i dine innlegg?»

Punktlister fungerer veldig bra på web, men har du punktlister med mer enn 6 punkter bør du dele de opp i 2 eller flere lister!

Det finnes over 50 regler. En av reglene er at du da skal skrive: Mer enn 50 (ikke over 50) 🙂

På web er det lov å skrive akkurat som vi snakker. Jo mer personlig desto bedre. Husk at det er bare en som leser det du skriver om gangen. Bruk derfor ordet «du» ofte. Forstår du hva jeg mener?

Stavekontroll kan være en utfordring. Selv om mange benytter en stavekontroll i web leseren, så vil du nok finne at for eksempel MS Word sin versjon er langt bedre. Dette innlegget er publisert direkte fra MS Word (uten skrivefeil) J

Husk at «Da vi kom kjørende…» er vanskeligere å lese enn «Da vi kjørte…» Fjern unødvendige ord og gjør endinger slik at teksten din blir enklest mulig å lese.

Et knalltips til slutt: For å få en god kommunikasjon med leseren kan du bruke setningen som engasjerer. Du kan skrive «Når du har lest dette vil du sikkert tenke på…» eller «Se for deg den dagen du…» eller «Husker du…?»

 

Vi har endret navn til Fjordweb Solutions AS

Hei kjære besøkende! DrWeb AS har byttet navn til Fjordweb Solutions AS. Du kan besøke vår nye hjemmeside her https://fjordweb.no

You have Successfully Subscribed!