46664660 na@drweb.no
Vi har byttet navn tilFjordweb Solutions AS

Bransjeløsninger

Takeaway og Catering løsning fra Preoday

Har du en restaurant med takeaway eller catering? De fleste restauranter i Norge har takeaway, men det er bare de færreste som har en god løsning for online bestilling. Med Preoday får du et komplett system som håndterer dine online bestillinger. Du får din egen app som kundene kan laste ned gratis, samt at de enkelt kan bestille direkte fra din hjemmeside om de ikke har appen.

Prisen er 1299,- per måned med 12 måneders bindingstid.

Din egen app til iOS og Android

Du får din egen app til iOS og Android som dine kunder kan laste ned helt gratis. Vi lager appen etter dine ønsker med ditt navn, dine farger og din logo. Dine kunder kan også bestille rett fra din hjemmeside med vår integrerte webløsning.

Slik mottar du bestillinger

For å motta ordre trenger du kun en PC/nettbrett og internettforbindelse. Du kan til og med motta ordre rett på din telefon med vår Preoday Manager app. Det er også mulighet for at alle nye ordre blir sendt til printer, EPoS og e-post.

Rapporter og Analyser

Alle data blir lagret og sortert i oversiktlige rapporter som du kan finne i kontrollpanelet ditt. Du kan enkelt eksportere til PDF og CSV for bruk til for eksempel markedsføring.

Høres dette interessant ut? Du finner mer informasjon på https://restaurantweb.no/takeaway-system/ 

Booking System fra ResDiary

ResDiary er etter vår mening det beste booking systemet for restauranter. Ikke bare er det et ekstremt godt system, det er også rimeligere enn de fleste andre alternativene.

Priser fra kr 395,- per måned.

Høres dette interessant ut? Du finner mer informasjon på https://resdiary.no/

Vi har endret navn til Fjordweb Solutions AS

Hei kjære besøkende! DrWeb AS har byttet navn til Fjordweb Solutions AS. Du kan besøke vår nye hjemmeside her https://fjordweb.no

You have Successfully Subscribed!