46664660 na@drweb.no
Vi har byttet navn tilFjordweb Solutions AS

Analyseverktøy

Pingdom Tools

Pingdom Tools er kanskje den mest kjente testsiden nå om dagen, å det med god grunn. Den er meget enkel i bruk, og viser detaljert informasjon om din sides hastighet. Pingdom viser også hva som burde endres på for å få siden din raskere. Vi anbefaler alle og teste siden sin her, det gjøres raskt ved å følge denne linken og skrive inn din url. Du kan velge mellom seks forskjellige lokasjoner å teste fra, blant annnet Stockholm i Sverige som er den nærmeste for oss her i Norge.

GTmetrix

Som Pingdom er GTmetrix enkel i bruk og viser detaljert informasjon om hastighet og hva som kan gjøres for å få siden raskere. Klikk på denne linken og skriv inn din sides url for å kjøre testen. GTmetrix har litt flere muligheter og kan i tillegg sammenligne forskjellige sider. Vi anbefaler å opprette en bruker (som er helt gratis), da får man tilgang til flere funksjoner. Kan testes fra Canada, USA, UK, Australia, Brazil, India, Hong Kong og Kina.

Google PageSpeed Insights

PageSpeed er en enkel og velfungerende tjeneste som leveres av Google. Den gir deg som eneste testplatform en forklaring på Norsk med tips om hva som kan gjøre for å forbedre resultatet. Ulempen med PageSpeed er at den ikke viser hvor lang tid det tar å laste inn siden, så her kan man fort bli lurt av et godt resultat. Vi anbefaler å bruke denne tjenesten i kombinasjon med andre tjenester som viser deg hele innlastningtiden.

Google Mobile Friendly

Google Mobile Friendly tester enkelt og greit om din side er mobilvennlig. Testresultatet viser deg hvordan websiden ser ut for Google sine roboter som scanner siden din.

WebPageTest

WebPageTest er et avansert og godt dokumentert verktøy for analyse av websider. Ikke la deg lure av det gammeldagse utseende, til og med Google anbefaler denne tjenesten i sin dokumentasjon. Her kan du velge mellom en rekke lokasjoner og browsere som overgår det meste av andre tilsvarende tjenester.

Iwebchk

Iwebchk er en test som fokuserer på søkemotoroptimalisering, men gir deg også en del informasjon om hastighet. Denne tjenesten er i utgangspunktet gratis, men du kan betale en månedlig sum for å få tilgang til PDF filer og oversetting av språkfiler. Denne gir deg uansett en veldig god oversikt over hva som er bra og hva som eventuelt bør fikses på siden din.

SSL Labs

Qualys SSL Labs er en flott test som sjekker SSL sikkerheten til serveren din. Har du nylig byttet fra http til https kan SSL Labs være ett godt hjelpemiddel for å sjekke om alt er korrekt satt opp. Dukker det opp advarsler når du tester din webside burde du ta kontakt med din hosting leverandør og forhøre med de om problemet.

Vi har endret navn til Fjordweb Solutions AS

Hei kjære besøkende! DrWeb AS har byttet navn til Fjordweb Solutions AS. Du kan besøke vår nye hjemmeside her https://fjordweb.no

You have Successfully Subscribed!